Γιατί να βάλω SpyApp στο κινητό μου;

14 Ιανουαρίου 2021

ρισκόμαστε σε μια εποχή τεχνολογικής ακμής κι αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο προφανώς, ούτε αμφισβητήσιμο. Κάθε μέρα εφαρμογές που απέχουν ένα download κλικ μακριά από τη μνήμη της συσκευής του κινητού μας τηλεφώνου, εμφανίζοντας προσπαθώντας να κάνουν τη ζωή μας πιο γρήγορη, εύκολη και διασκεδαστική. Παράλληλα ολοένα και περισσότερες συναλλαγές, ολοκληρώνονται ηλεκτρονικά, με ένα πάτημα στην οθόνη του κινητού μας. Η πανδημία που είχε ως αποτέλεσμά της τον κατ’ οίκον περιορισμό και την ψηφιοποίηση πολλών υπηρεσιών, αύξησε κατά πολύ τη χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών, όπως ήταν απόλυτα φυσιολογικό.

Ωστόσο είναι σημαντικό για πολλούς να εξασφαλίσουν ασφάλεια στο περιβάλλον τους και κάπως έτσι γνωρίσαμε το Spy App, μια εφαρμογή που σου επιτρέπει να παρακολουθείς την χρήση μιας συσκευής ακόμη κι αν δεν είσαι παρών. Κι αν φαντάζει ολίγον τι οργουελικό όλο αυτό, σε μια εποχή που ο “Μεγάλος Αδερφός” επιβλέπει τα πάντα, υπάρχουν περιπτώσεις που η συγκεκριμένη εφαρμογή αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμη.

Μπορείς να εντοπίσεις το κινητό σου σε περίπτωση κλοπής

Το απευχόμαστε, αλλά δεν είναι απίθανο να πέσεις θύμα κλοπής, ειδικά αν μετακινείσαι σε περιοχές με συνωστισμό όπως τα μέσα μεταφοράς, με το κινητό σου τηλέφωνο να είναι τις περισσότερες φορές, ο πλέον εύκολος στόχος. Με μια Spy App μπορείς να το εντοπίσεις όπου κι αν βρεθεί. Το πιο σημαντικό όλων, είναι η δυνατότητα ανάκτησης των δεδομένων που βρίσκονται στην κλεμμένη συσκευή, γεγονός που συνήθως μας πονά περισσότερο.

Γονείς προλαμβάνουν την αλόγιστη χρήση κινητών από τα παιδιά τους

Ένα από τα μόνιμα άγχη των νέων γονέων, στην εποχή της τεχνολογικής ακμής που βιώνουμε, είναι τα παιδιά τους να μην κάνουν κατάχρηση του διαδικτύου. Σε μια προσπάθεια λοιπόν να τα προστατέψουν, το Spy App έρχεται να συνδράμει το έργο τους. Με αυτή την εφαρμογή τούυς επιτρέπεται να παρακολουθούν τι βλέπουν τα παιδιά τους, προλαμβάνοντας θέαση ανεπιθύμητου υλικού. Μάλιστα τους επιτρέπει να θέσουν και χρονικό όριο, στις ενέργειες των παιδιών τους, μέσω τηλεφώνου.

Οι γονείς επιβλέπουν εφήβους

Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά σήμερα, τόσο εξειδικεύονται στην χρήση του κινητού τηλεφώνου και των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσα από μια σειρά προγραμμάτων κι εφαρμογών. Η χρήση του πολλές φορές μπορεί να οδηγήσει σε επιβλαβές υλικό, ακατάλληλο για την ηλικία τους. Για αυτόν τον λόγο λοιπόν μέσω του Spy App, μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο όσων ενδιαφέρουν τα παιδιά τους κι ακόμη να εντοπίσουν που βρίσκονται, ελέγχοντας ότι είναι ασφαλή.

Εταιρείες μπορούν να ελέγχουν τους “πονηρούς” υπαλλήλους

Ένα μόνιμο άγχος των εργοδοτών, είναι κατά πόσο δουλεύουν οι υπάλληλοι τους και δεν τους κοροϊδεύουν. Ειδικά όταν πρόκειται για αυτούς που βρίσκονται σε καθεστώς τηλεργασίας, είτε βρίσκονται στον δρόμο ως εταιρικοί πωλητές/ merchandisers κτλ. Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή είναι εύκολο για κάθε εργοδότη να παρακολουθεί τον τρόπο εργασίας καθώς και την παρουσία του εργαζομένου του, στις ώρες που οφείλει να είναι παρών. Να σημειωθεί πως παρότι δεν μας βολεύει το συγκεκριμένο το καταγράφουμε αφεντικό! 

Εξασφαλίζει την ασφάλεια των online συναλλαγών

Αν υπάρχει κάποιο άτομο στην οικογένεια σας ή στο στενό σας κύκλο το οποίο δεν είναι τόσο εξοικειωμένο με τη χρήση του κινητού, γνωρίζετε πως υπάρχει ένας φόβος μην τυχόν πέσει θύμα απάτης. Με το Spy App τόσο ο ίδιος όσο και οι συναλλαγές του μπαίνουν υπό την προστασία κάποιου που τόσο ο ίδιος όσο και οι συναλλαγές του μπαίνουν υπό την προστασία κάποιου που έχει καλύτερη γνώση του αντικειμένου.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν ενδείκνυται για ζευγάρια. Ήδη έχουν κάνει μεγάλο κακό τα social media.

Υπάρχουν και άλλες εφαρμογές που κάνουν αυτή τη δουλειά ή μόνο αυτή είναι;
Πηγή: https://www.in2life.gr/indulgence/technology/article/1007763/giati-na-valo-spyapp-sto-kinhto-moy.html