Τρόποι Αποστολής

 

Κατά κανόνα οι αποστολές γίνονται μέσω ΕΛΤΑ Courier. Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 

Παραλαβή από το Δίκτυο των Καταστημάτων του Ομίλου Be Smart

Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από όλα τα καταστήματα χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής.

Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παράδοση, καλώντας στο κατάστημα της επιλογής σας. Ωστόσο στην περίπτωση που δηλώσετε κινητό τηλέφωνο κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, το κατάστημα θα επικοινωνήσει μαζί σας για την παραλαβή. 

Σε κάθε περίπτωση η παραγγελία σας θα σας αποστέλλεται από την εταιρεία μας κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες (Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00-17:00). Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται εντός 24 ωρών εντός Αττικής. Στις λοιπές περιοχές εντός 2 εργάσιμων από την αποστολή των προϊόντων στον μεταφορέα εξαιρουμένων απομακρυσμένων περιοχών που μπορεί να παραδοθεί σε 3-5 εργάσιμες, εφόσον δεν υφίσταται ειδικό πρόβλημα διαθεσιμότητας των προϊόντων. Η διανομή πραγματοποιείτε από EΛΤΑ Courier. Το e-besmart.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για τη μεταφορά των προϊόντων. Η παράδοση της παραγγελίας σας ενδέχεται να καθυστερήσει σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων. Επίσης, μπορεί να καθυστερήσει σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π χ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε έχει εξαντληθεί, υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

 

Παραλαβη μεσω ΕΛΤΑ Courier

 

Μεταφορικά Έξοδα


Για αγορές προϊόντων ύψους 50 € και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν.

 

Για το Νομό Αττικής

 

Για αγορές προϊόντων ανεξαρτήτως ποσού τα έξοδα αποστολής είναι 3 ευρώ. Και τα έξοδα Αντικαταβολής είναι 2,00 ευρώ. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1€

 

Για την υπόλοιπη Ελλάδα

 

Για αγορές προϊόντων ανεξαρτήτου ποσού τα έξοδα αποστολής είναι 4 ευρώ. Και τα έξοδα Αντικαταβολής είναι 2,00 ευρώ. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1€

 

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος

 

Οι παραπάνω αναφορές για το κόστος αποστολής των προϊόντων δεν ισχύουν για αγορές εκτός Ελλάδας, όπου το κόστος αποστολής ανέρχεται κατ’ ελάχιστον σε 25 ευρώ. Για το ακριβές κόστος αποστολής εκτός Ελλάδος παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

 
 
Χρόνοι Παράδοσης
 

1. Πώς θα εντοπίσω σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία μου;

 

Η παραγγελία σας ετοιμάζεται την επόμενη ημέρα από την υποβολή της και μόλις παραδοθεί στον εκάστοτε Courier λαμβάνετε το email "Εξέλιξης της Παραγγελίας" και τον Αριθμό Αποστολής (Voucher). Στην περίπτωση εξόφλησης με τραπεζική κατάθεση, θα χρειαστεί να επιβεβαιώσουμε την κατάθεση σας πριν προχωρήσουμε σε συλλογή & αποστολή της παραγγελίας σας. Οι παραγγελίες Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής παραδίδονται στους Courier τη Δευτέρα. Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην ΕΛΤΑ Courier επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 11120.

Σημείωση: Αν στην παραγγελία σας έχετε ορίσει ως τρόπο πληρωμής τραπεζική κατάθεση θα πρέπει πρώτα να γίνει επιβεβαίωση πληρωμής σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρείας μας ώστε να προχωρήσει την επόμενη ημέρα η παραγγελία σας.



2. Εξέλιξη παράδοσης:

 

Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται εντός 24 ωρών εντός Αττικής. Στις λοιπές περιοχές εντός 2 εργάσιμων από την αποστολή των προϊόντων στον μεταφορέα εξαιρουμένων απομακρυσμένων περιοχών που μπορεί να παραδοθεί σε 3-5 εργάσιμες, εφόσον δεν υφίσταται ειδικό πρόβλημα διαθεσιμότητας των προϊόντων. Η διανομή πραγματοποιείτε από EΛΤΑ Courier. Το e-besmart.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για τη μεταφορά των προϊόντων. Η παράδοση της παραγγελίας σας ενδέχεται να καθυστερήσει σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων. Επίσης, μπορεί να καθυστερήσει σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π χ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε έχει εξαντληθεί, υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

To e-besmart.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων των παραγγελθέντων προϊόντων, που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως προβλήματα στο οδικό δίκτυο, έντονα καιρικά φαινόμενα, απεργίες κ.τ.λ.

 

© 2019-2024 Be Smart. All rights reserved.